Info angående flytt

Kära medlemmar.

En uppgörelse med kommunen är i princip klar. Muntligt har vi fått klart med bygglov för nya lokalen och detta innebär att vi kan flytta och att vi kan fortsätta att driva vårt gym och vår förening.

Det är många timmars arbete som ligger bakom processen och det är otroligt skönt att det slutar med att vi kan gå vidare till en ny lokal istället för att tvingas att lägga ner verksamheten.

På minuskontot är dock det faktum att vi med oerhört kort varsel måste lämna nuvarande lokal. Redan nu på lördag den 1 november kommer gym1 att stängas för förberedelse av flytten av utrustningen. Vi planerar att öppna i nya lokalen lördagen den 15 november. Det innebär alltså en period på 2 veckor som det kommer att vara stängt. Vi kommer att göra vad vi kan för att få det klart tidigare men det är bättre att avisera en längre period och hålla tiden än tvärtom. Tiden som gym1 är stängt kommer naturligtvis att kompenseras.

Exakt hur flytten ska gå till är inte klart men kommunen kommer via samarbetspartners att ombesörja detta. En planering kommer att göras imorgon förmiddag tillsammans med flyttfirman.

Jag förstår att detta kommer med minsta möjliga framförhållning och kan inte mer än beklaga detta. Vi får trösta oss med att vi kan leva vidare.

/Fredrik Wicksell Ordförande